Vino si tu in randul tinerilor liberali din Munincipiul Alba Iulia

Aceste rânduri încearcă să vă arate vouă, tinerilor, elemente legate de tradiţia şi ideile liberale. Este nevoie de astfel de idei într-o societate ca cea românească, care a trecut de o perioadă de tranziţie de 20 de ani. O astfel de societate are nevoie de democraţie, economie de piaţa şi liberalism.

546945_272860372796952_1406057400_n

De ce tocmai tinerii ?

Deoarece tinerii contribuie la baza construcţiei politice, a viitorului. Este nevoie de oameni noi, de acţiune, care să vină cu idei noi şi să contribuie la construirea unei noi clase politice, care în viitor să conducă societatea românească. În acest sens Partidul Naţional Liberal se spijină pe tineri; iar drept dovadă stau tineri care au devenit nume grele ale partidului şi care au ajuns miniştri, deputaţi, consilieri locali sau judeţeni, sau se află în funcţii de conducere în importante instituţii.

Cum procedez?

Pentru a deveni membru al organizaţiei TNL Alba Iulia este nevoie să fi membru al Partidului Naţional Liberal Organizaţia Alba Iulia şi să ai o vârstă cuprinsă între 18 şi 35 de ani. Pentru a deveni membru al PNL Alba Iulia este nevoie să faci doar 5 paşi.

Este atât de simplu

1. INFORMEAZA-TE

Înainte de toate informează-te despre Partidul Naţional Liberal, care sunt principiile şi valorile sale, cum este organizat, cum funcţionează şi mai ales ce-şi propune PNL.

2. ANALIZEAZA

A fi membru al PNL este mai mult decât a semna o adeziune sau a deţine un carnet de membru. A fi membru al Partidului Naţional Liberal înseamna a împărtăşi valorile liberale, a crede în principiile liberale, a fi un om dinamic, cu iniţiativă şi care priveşte spre viitor. Dacă simţi şi gândeşti ca un liberal, mai ai doar un mic pas de făcut.

3. ADERA

Pentru a deveni oficial membru al Partidului Naţional Liberal trebuie să completezi un CV şi o adeziune. Acestea din urmă le poţi descărca mai jos.

4. VINO LA SEDIU

Vino la sediul PNL din Alba Iulia cu CV-ul şi adeziunea. Îi vei cunoaşte pe viitorii tăi colegi liberali, veţi sta de vorbă si vei afla mai multe despre întâlnirile şi acţiunile organizaţiei. Vei primi o legitimaţie şi din acel moment vei fi liberal cu acte-n regulă.

5. IMPLICA-TE

Implicându-te în activitatea Partidului Naţional Liberal vei acţiona pentru o viaţă mai bună pentru tine, pentru familia ta, pentru comunitatea în care trăieşti şi, în sfârşit, pentru toţi.

Descarcă de aici cererea si adeziunea
aplica_acum_green       Pentru a deveni membru PNL