10154377_611648485585419_1541108964_nLuna martie este una dintre cele mai frumoase luni ale anului, pentru faptul că natura reînvie. Astfel, sâmbătă, 29 martie, o parte din echipa TNL Alba Iulia  a desfășurat o acțiune de ecologizare pe malul râului Ampoi, adunând gunoaiele si lăsând în spate un mediu curat și verde.

Referitor la această acțiune, președintele organizației, Gabriel Lupea, a declarat: „În ultimii ani, tinerii liberali din Alba Iulia și-au făcut un obicei din a realiza astfel de acțiuni. În cadrul acțiunii de sâmbătă au fost strânși circa 30 de saci menajeri plin cu deșeuri reciclabile. În urma acțiunii, materialele reciclabile adunate vor fi valorificate, iar cu fondurile strânse dorim să aducem o bucurie copiilor nevoiași cu ocazia Sărbătorilor de Paști. De asemenea, dorim și să tragem un semnal de alarmă către autorități și cetățeni cu privire la protejarea mediului înconjurator.”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>