TNL.Alba.Iulia-CadouriDupă cum obișnuiește de câțiva ani, în spiritul Sfintelor Sărbători Pascale, Organizația de Tineret a PNL Alba Iulia, a organizat, vineri, 18 aprilie a.c., o importantă acțiune de implicare în comunitate. Astfel, TNL-iștii albaiulieini, sub deviza “TNL Alba Iulia e alături de tine”, s-au mobilizat în a oferi daruri în preajma Sfintei Sărbători a Învierii Domnului și Mântuitorului nostru Iisus Hristos. De această dată, beneficiari au fost copii a căror viață este încercată de probleme și griji. Încărcați cu cadouri (jucării și dulciuri), tinerii liberali, în frunte cu președintele Gabriel Lupea, au făcut o vizită la Casa de Copii Rița Gărgărița și  le-au făcut o bucurie copiilor găzduiți acolo. Acțiunea este una tradițională pentru TNL Alba Iulia, ai cărei membrii, în ultimii ani i-au vizitat frecvent pe acei copii, i-au invitat la diverse acțiuni și i-au sprijinit în măsura posibilităților.

Astfel de acțiuni vor continua și în viitor, iar beneficiari vor fi și alți copii provenind din centre de plasament sau din familii defavorizate social din Alba Iulia.

 

Prof. Adrian SIMION,

Purtător de cuvânt – PNL Alba,

Coordonator T-Comunică – TNL Alba

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>